BAUHAUS

BAUHAUS

https://www.bauhausvacatures.nl/
0 open vacatures

Over dit bedrijf

Zoek jij BAUHAUS vacatures? Lees dan eerst het bedrijfsprofiel en meer informatie over het werken bij BAUHAUS.

Werken bij BAUHAUS betekent werken voor een organisatie die zich richt op zowel de particuliere markt als de zakelijke markt. Je hebt bij ons op de vestigingen dan ook veel te maken met verschillende soorten klanten. Van vakspecialisten tot mensen met twee linkerhanden en van de huis, tuin en keuken klusser tot de koopjesjager. Om die reden zijn wij dan ook op zoek naar servicegerichte medewerkers die met iedereen door een deur kunnen en in staat zijn om de klant centraal te stellen. Wij zijn als organisatie altijd in beweging en geen dag is hetzelfde. De sfeer is informeel en er is altijd ruimte voor een lolletje. Maar uiteraard wordt er ook hard gewerkt en inzet verwacht van alle collega’s. Respect naar elkaar is van groot belang, net als elkaar de ruimte geven om fouten te maken. Afhankelijk van de afdeling werk je samen met collega’s van jong tot oud, ervaren of onervaren. Student of vakspecialist. Wat ons allemaal bindt is de wil om te helpen en adviseren. Uiteraard naar onze klanten, maar ook zeker naar elkaar. Het motto: ‘Samen sta je sterker’ is wat ons betreft absoluut van toepassing!

BAUHAUS biedt zijn medewerkers in de eerste plaats een werkplek binnen een actieve, gezellige en groeiende omgeving. Hiernaast bieden wij elke medewerker een salaris passend bij de opleiding en werkervaring. Wij volgen hierin de CAO voor de Doe-het-zelf branche. Als je onze medewerkers vraagt wat ze plezierig vinden aan BAUHAUS, dan zijn ze het allemaal over één ding eens: bij ons heerst een goed bedrijfsklimaat en iedereen maakt vanaf het begin onlosmakelijk deel uit van ons team.

Om te zorgen dat onze medewerkers bij BAUHAUS aan een lange en succesvolle carrière kunnen beginnen, vinden we een gedegen inwerkperiode van groot belang. Het stimuleren van talent en leidinggevende kwaliteiten horen hier net zo bij als permanente vakinhoudelijke bijscholing. Betrokken medewerkers kunnen zich zo gericht blijven ontwikkelen en bijvoorbeeld tot leidinggevende doorgroeien.

Ben jij enthousiast? Bekijk dan de openstaande BAUHAUS vacatures en reageer! Staan er momenteel geen openstaande vacatures op de site? Kijk dan eens bij alle openstaande vacatures.

 

Bedrijfsinformatie

5 juli 2021
15 + medewerkers

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.