De Jager Tolhoek

De Jager Tolhoek

https://www.werkenbijsaintgobaindistribution.nl/de-jager-tolhoek 013 458 00 00
0 open vacatures

Over dit bedrijf

Ben jij nieuwsgierig naar De Jager Tolhoek vacatures? Of wil je eerst lezen over de organisatie in dit bedrijfsprofiel? Het kan allebei op Bouwmarkt Vacatures!

Aan de professionals in de bouwwereld in Zuid-West Nederland hebben we ons visitekaartje al afgegeven. Zij weten onze groothandel en 3 afhaal-bouwshops in Goes, Vlissingen en Bergen op Zoom feilloos te vinden voor ons professioneel assortiment. Van hout en plaat tot en met ruwbouwmaterialen. De inzet van onze loyale 45 collega’s, een goede voorraad en leveringen op het juiste moment, op de juiste plaats, hebben ons gebracht waar we nu staan: we zijn een belangrijke toeleverancier van hout en bouwmaterialen. Sinds 1926. En kijk je naar hoe lang onze mensen De Jager-Tolhoek  versterken, dan is dat ook al een hele tijd: binnen ons hechte, betrokken team is het verloop ongekend laag.

De Jager-Tolhoek doet er alles aan om haar medewerkers een uitdagende en inspirerende en veilige werkomgeving te bieden. Wij stellen alles in het werk om medewerkers volop ruimte te bieden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit wordt aangevuld met een mooi pakket arbeidsvoorwaarden.

Werken bij De Jager-Tolhoek betekent werken binnen een informele omgeving. Echte Jager-Tolhoek medewerkers zijn initiatiefrijk en streven binnen hun vakgebied continu naar verbetering. Dit alles voor één collectief doel: tevreden klanten.

Wilt u graag werken bij De Jager-Tolhoek, onze deur staat altijd open voor nieuw talent. Daarom staat het u vrij om een open sollicitatie te sturen. Als u meer wilt weten over werken bij De Jager-Tolhoek, stuur dan een bericht naar onze HR-afdeling.

Bekijk hieronder alle openstaande vacatures van De Jager Tolhoek.

Bedrijfsinformatie

2 november 2021

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.