Galvano

Galvano

https://www.werkenbijsaintgobaindistribution.nl/galvano 013 458 00 00
0 open vacatures

Over dit bedrijf

Wil jij meer weten over het werken bij Galvano? Of direct solliciteren op de Galvano vacatures? Het kan allebei! Hieronder vind je het bedrijfsprofiel en de openstaande vacatures.

Medewerkers bij Galvano hebben een enorme gedrevenheid, de passie spat er vanaf als zij praten over het mooiste sanitair. En denk maar niet dat het alleen maar mannen zijn. Juist bij Galvano hebben we een grote groep dames in dienst. Dit zorgt voor een goede balans op de werkvloer, en… vergeet ook zeker de Brabantse gezelligheid niet!

Villeroy & Boch, Geberit, Grohe, Hansgrohe, Vasco… onze prachtige showroom en het enorme distributiecentrum in Eindhoven barsten uit hun voegen met het allernieuwste sanitair en andere toebehoren van de allerbeste merken. Sinds de oprichting (in 1917) zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende badkamergroothandel. Dit lukt ons onder andere omdat we op een duurzame manier bijdragen aan een hoger levenscomfort en een betere persoonlijke hygiëne van mensen in de Benelux. De 150 vrouwen en mannen die bij Galvano vanuit Eindhoven hun krachten bundelen, vormen met elkaar een hecht team. Zij worden gedreven door passie.

  • De passie om maximale service te leveren.
  • Passie om de brede kennis en uitgebreide ervaring te delen met onze partners.
  • Enorme passie om maatwerk te leveren per klant. Dit verbindt ons als collega’s.

Werken bij Galvano

Werk je graag resultaatgericht en in een informele omgeving? Mogelijk kunnen we nader kennis maken en potentieel zijn wij een match. We vertellen je graag over wat wij gedaan hebben en doen om onze goede reputatie te krijgen en te behouden. Wij horen graag van jou hoe jij denkt daar met jouw kwaliteiten aan bij te dragen.

Een medewerker van Galvano kenmerkt zich door klantgerichtheid, enthousiasme en toewijding. Bevat jij daarnaast ook de specifieke kwaliteiten voor de job? Dan ontmoeten wij jou graag. Wij bieden een concurrerend pakket arbeidsvoorwaarden, een intensieve inwerkperiode, ruime opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke groeiperspectieven.

Klink jou dit goed in de oren? Bekijk dan hieronder de openstaande Galvano vacatures en solliciteer op de baan van jouw keuze.

Bedrijfsinformatie

2 november 2021

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.