Gamma

Over dit bedrijf

Wil jij werken bij Gamma?

Met meer dan 166 winkels is GAMMA de grootste doe-het-zelf winkel van Nederland. Elke dag helpen we onze klanten om hun huis of tuin beter te maken en naar hun eigen hand te zetten. Opfrissen. Opknappen. Opbouwen. We helpen er iedereen bij. Met goede spullen. Handige services. En creatieve ideeën. Zo maken we klussen makkelijker én leuker voor onze klanten. Klinkt dat als jouw klus? Kom dan werken bij GAMMA.

werken bij gamma USP

GAMMA is samenwerken in een leuk team

GAMMA is echt een bedrijf waar je je collega’s goed leert kennen. Gewoon omdat je elkaar elke dag nodig hebt. Onze klanten hebben uiteenlopende vragen. Die kun je nooit allemaal in je eentje beantwoorden. Maar in de winkel is altijd een collega die wel het antwoord weet. Zo ontdek je vanzelf hoe je elkaar kunt helpen. En word je vanzelf onderdeel van een hecht team. Bij GAMMA werk je samen in een open, gezellige sfeer waar iedereen zichzelf kan zijn.

GAMMA is afwisselend werk

Het werk in onze winkels is elke dag anders. Klanten willen graag goed geholpen worden met een goed advies. Als je bij GAMMA werkt ontdek je snel hoe je mensen blij maakt. Dat is leuk om te doen. Onze werktijden zijn al net zo afwisselend. Er is veel mogelijk. Daarom kun je jouw baan bij GAMMA ook heel goed combineren met een opleiding of sport. Laat ons dus weten op welk moment jij wilt werken, hierin is vaak veel flexibiliteit mogelijk.

GAMMA is groeien

Wij bieden je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Met verschillende ontwikkel- en loopbaanprogramma’s krijg je bij ons de mogelijkheden om echt te groeien in je vak. Onze trainingsprogramma’s zijn praktisch en interactief. Je werkt samen met collega’s aan praktijkgerichte opdrachten. Zie jij jezelf in de toekomst als iemand die leiding geeft? Ook dat kan bij GAMMA.

GAMMA is nieuwe dingen leren

Ben jij een beetje handig? Dat is mooi meegenomen. Maar je hoeft echt geen klusser te zijn om bij ons te komen werken. Kennis is niet nodig. Nieuwsgierigheid wel. Want wij gaan je alles leren. We hebben een inwerkprogramma waar je kennis maakt met ons assortiment. De producten, materialen en technieken. Wil je meer? Dan is er de GAMMA Academy. Hier leer je de fijne kneepjes en ben je binnen no-time een klusexpert.

 

Open vacatures van dit bedrijf

Bedrijfsinformatie

489
17 augustus 2022
5-10 medewerkers

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.