Karwei

Over dit bedrijf


Wil jij werken bij Karwei?


Karwei, de bouwmarkt met smaak voor klussen & inrichten, maakt stijlvol wonen voor iedereen bereikbaar. We houden van materialen, kleuren en vormen en weten hoe je deze met elkaar kunt combineren. Onze liefde voor wonen maakt dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste woontrends, die we verwerken in ons zorgvuldig op elkaar afgestemde assortiment. Met onze collectie gordijnen, vloeren, verf, verlichting, behang, meubels en woonaccessoires maak je jouw eigen smaakvolle combinaties in de stijl die bij jou past! Met 132 vestigingen is er altijd een Karwei in de buurt, waarvan er veel op zondag open zijn, altijd dichtbij. En altijd online!

werken bij karwei USP

Werken bij Karwei: dè decoratieve bouwmarkt

In onze bouwmarkten heb jij direct contact met de klant. Jij helpt de klant, die vaak nog onzeker is over een klus of mooi eindresultaat. Door te inspireren en te informeren kun jij ervoor zorgen dat iedere klant voelt: ik kan het en ik heb de juiste keuze gemaakt. Zie jij daar een uitdaging in?  We hebben verschillende functies in de bouwmarkten. Welk past bij jou?

Karwei, alles voor klussen èn inrichten

Karwei is de decoratieve bouwmarkt van Nederland voor de doe-het-zelver van nu. We weten niet alleen alles van klussen, maar ook van inrichten. We volgen woontrends op de voet en maken mooi wonen bereikbaar voor iedereen.

Open vacatures van dit bedrijf

Bedrijfsinformatie

405
20 juli 2022

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.