Technische Unie B.V.

Technische Unie B.V.

https://www.werkenbijtechnischeunie.nl/ (020) 545 03 45 werk@technischeunie.com
0 open vacatures

Over dit bedrijf

Wil jij meer weten over werken bij Technische Unie en de vacatures Technische Unie bekijken? Welkom bij Bouwmarkt Vacatures.

Jouw Technische Unie
Jij vormt, samen met meer dan 2.000 collega’s, het hart van ons bedrijf. We willen dat jij met plezier en fit aan het werk kan gaan. Met veilige werkplekken, preventieve inzet tegen ziekteverzuim en goede arbeidsvoorwaarden helpen we je om gezond en vitaal te blijven. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Met trainingen op maat, e-leanings voor iedereen en vakinhoudelijke opleidingen vind je bij ons volop mogelijkheden om opleidingen te volgen en door te groeien. Al voor je eerste werkdag start je met het uitgebreide inwerkprogramma, waardoor je Technische Unie, de wereld van de grootste technische groothandel snel leert kennen. Professioneel, gedreven, leergierig, gezellig, sociaal en open, dat is de sfeer bij Technische Unie. We werken samen, staan open voor elkaars vragen en behandelen elkaar met respect.

Technische Unie
Marktleider en grootste technische groothandel van Nederland, dat is Technische Unie. We leveren meer dan twee miljoen producten op het gebied van elektrotechniek, licht, datacommunicatie, installatiematerialen, sanitair, verwarming en klimaattechniek. In deze sector is het enorm belangrijk om energietransitie en circulair bouwen mogelijk te maken. Wij kunnen én willen hierin een enorm verschil maken. Met één van de grootste (B2B) webshops van Nederland, 2 grote distributiecentra, 28 verkoopkantoren met servicecentrum (winkel), 4 pick up punten, 8 verkooppunten, zijn we altijd dichtbij. Samen maken we – vanuit onze kernwaarden Betrouwbaar, Verbindend, Toonaangevend – een duurzame toekomst mogelijk. Wij zijn Mogelijkmakers.

Ben je overtuigd? Bekijk hieronder de vacatures Technische Unie en wie weet kom jij straks werken bij Technische Unie!

Bedrijfsinformatie

14 oktober 2021

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.