Astrimex

Astrimex

https://werkenbijtabsholland.nl/ 075 – 65 36 262 solliciteren@tabsholland.nl
0 open vacatures

Over dit bedrijf

Werken bij Astrimex begint bij Bouwmarkt Vacatures. Wij hebben alle Astrimex vacatures online. Hiernaast kun je lezen waarom je zou moeten werken bij Astrimex in dit bedrijfsprofiel.

ASTRIMEX: importeur en groothandel in wand- en plafondproducten. Vanuit onze 4 vestigingen in Nederland en België worden bouwspecialisten dagelijks voorzien van een breed scala aan afbouwmaterialen. Onze afnemers zijn bouwspecialisten in de montage van plafonds en wanden. Astrimex is dealer van grote merken systeemplafonds en ophangsystemen. Tevens voeren we een breed assortiment aan wandmaterialen: de AS systeemwand, de AX100 systeemwanden en alle onderdelen van metal-stud wanden.

Astrimex is onderdeel van moederorganisatie TABS Holland.

Werken bij Astrimex > TABS Academy

TABS Holland heeft één van de meest professionele, complete en gevarieerde opleidingshuizen binnen haar branche. Wij zijn actief in een kennisbranche waar ontwikkelingen zich snel opvolgen, wet- en regelgeving toeneemt en waarbij de behoefte van onze klanten aan professionele businesspartners groeit. Vanuit de gedachten van ‘Boeien & Binden’ is de TABS Academy door ons opgebouwd. Van geaccrediteerde MBO-2 en -4 opleidingen, product trainingen, persoonlijke coaching in de praktijk, management development tot en met Arbo en Veiligheidstrainingen. Wij geven invulling aan het begrip ‘Een leven lang leren’. Kom jij met ons meegroeien?

De TABS Academy bestaat uit meer dan 70 workshops, trainingen, opleidingen en events. Van productkennis, verkoopskills, persoonlijke effectiviteit, Arbo en Veiligheid, management vaardigheden, verantwoord hout/duurzaamheid en systeemtechnische opleidingen.

Voor iedere functie en in iedere fase van je loopbaan bieden wij je uitdaging om te blijven leren en groeien. Omdat we een praktijkgerichte organisatie zijn is een deel van de TABS Academy in samenspraak met onze leveranciers vorm gegeven.

Van fabrieksbezoeken, workshops op onze vestigingen tot praktijkgerichte trainingsdagen, we leren het je graag samen met onze leveranciers. Van een muur zetten, leren tegelen tot het aanbrengen van dakbedekking op een plat dak. Je ontwikkelt je op vele vlakken.

Ben jij overtuigd en wil je graag werken bij Astrimex? Solliciteer dan snel op één van de Astrimex vacatures.

Bedrijfsinformatie

6 oktober 2021

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.