Koninklijke Dekker

Over dit bedrijf

Lees hier meer over het werken bij Dekker Hout.

Dekker Hout is een familiebedrijf dat in 1885 is begonnen als lokale houthandel en is uitgegroeid tot één van de meest vooruitstrevende houtbedrijven in Europa. Wij zijn  gespecialiseerd in de import, export en verwerking van hout, houtproducten en gerelateerde materialen. Het hout dat wij inkopen wordt door onafhankelijke organisaties gecontroleerd en gecertificeerd en is afkomstig uit bossen die op duurzame wijze worden beheerd. Omdat kwaliteit, levertijd en leverbetrouwbaarheid bij ons voorop staan, investeren wij continue in onze logistieke en productie organisatie. Daarbij leiden wij onze medewerkers op zodat iedereen een bijdrage kan leveren aan het optimaliseren van onze dienstverlening aan onze klanten en het vergroten van ons bedrijfsresultaat. Bij Dekker Hout werken dan ook vakmensen met kennis van zaken die samen met onze klanten dagelijks aan de weg timmeren. We zijn ambitieus en gedreven vanuit de overtuiging dat onze organisatie naast een rijke historie ook een mooie toekomst heeft in een sector waar duurzaamheid een gewoonte wordt!

De groei van het bedrijf is grotendeels gestoeld op een constante uitbreiding van de productiecapaciteit en assortiment en verbetering van techniek en kennis.

Middelen worden jaarlijks aangewend voor meer geavanceerde houtbewerkingslijnen, optimalisering van de arbeidsomstandigheden en het realiseren van multifunctionele bedrijfsgebouwen. Door deze continue herinvestering in het bedrijf zijn de productiefaciliteiten op ieder moment aangepast aan de meest recente technische innovaties.

Ondanks de hoge mate van automatisering staat flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid altijd voorop, jonge mensen worden voortdurend binnen het bedrijf opgeleid om een bijdrage te kunnen leveren aan het vergroten van het assortiment, de omzet en natuurlijk de kwaliteit en service.

Naast de Dekker Houtbedrijven in Den Haag en Vianen, is Dekker Vastgoed B.V. het grootste bedrijf. Binnen Dekker Vastgoed worden projecten ontwikkeld, gebouwd en vervolgens verhuurd, beheerd en onderhouden.

Ben je enthousiast geworden over het werken bij Dekker Hout? Reageer dan op één van de openstaande vacatures.

Bedrijfsinformatie

14 oktober 2021

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.