DSG

DSG

http://werkenbijdsg.eu/ +31 6 83 49 69 25 of + 31 6 23 06 35 83 werken@dsgdiensten.nl
0 open vacatures

Over dit bedrijf

Ben jij nieuwsgierig naar het werken bij DSG (De Stiho Groep)? Lees het bedrijfsprofiel en raak overtuigd! Solliciteren op de DSG vacatures doe je via Bouwmarkt Vacatures!

In 1926 werd in Utrecht de Stichtsche Houthandel N.V. opgericht. Grondlegger was de toen 26-jarige Zaankanter Gerrit Sijbrand Pelt. De Stichtsche Houthandel, later Stiho B.V., was gevestigd in een kelder aan de Oudegracht in het hart van de Domstad. Na de oorlog begint Stiho ‘opnieuw’, nu aan de Wittevrouwensingel in Utrecht. Door de aanhoudende groei verlaat het bedrijf de oude stad. Op de Lage Weide staat vanaf 1974 de grootste houthandel in de regio. In 1983 verhuist de bouwmaterialenhandel van Stiho naar industrieterrein Laagraven te Nieuwegein, waar DSG nog steeds gehuisvest is.

Met de formules Stiho, Giebels, Bouwmaat, Baars & Bloemhoff, Broeinest en Qoqon bedient DSG verschillende doelgroepen met materialen, gereedschappen, diensten, advies en inspiratie. Elke formule heeft een eigen assortiment gericht op een specifiek segment van de bouwindustrie. We hechten grote waarde aan langdurige en open relaties met klanten, leveranciers, medewerkers en aandeelhouders en voeren al onze activiteiten uit met respect voor leefomgeving, milieu en maatschappij.

Werken met onze handen. En werken met ons brein. Met het hart op de juiste plek. Dat is wat we doen bij DSG. Met volle passie, iedere dag weer. De beste werkgever in de branche willen we worden door vol te investeren in de ontwikkeling van ons personeel. Met de formules Stiho, Giebels, Baars & Bloemhoff, Broeinest, Qoqon en Bouwmaat bedienen wij verschillende doelgroepen met materialen, gereedschappen, diensten, advies en inspiratie. Kortom een stoer en ook heel Nederlands familiebedrijf.  We bieden een werkplek waar je de vrijheid krijgt om te doen waar je goed in bent, een plek waar jouw inzet impact heeft op de groei van onze organisatie. Samen zetten wij de stap naar morgen.

Wil je meer weten? Klik dan hier!

Bedrijfsinformatie

26 oktober 2021

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.