Houthandel van Dam

Houthandel van Dam

https://werkenbijtabsholland.nl/ 075 – 65 36 262 solliciteren@tabsholland.nl
0 open vacatures

Over dit bedrijf

Werken bij Houthandel van Dam, onderdeel van moederorganisatie TABS Holland, dat wil jij toch ook? Lees hier het bedrijfsprofiel en solliciteer op één van de openstaande vacatures.

Houthandel van Dam is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de meest vooruitstrevende importeurs van tropisch hardhout in Nederland. Van Dam is een zeer betrouwbare leverancier die streeft naar optimale samenwerking en altijd op zoek naar de beste kwaliteit.

We zijn gevestigd te Bunnik. Als voorraadhoudende importeur hebben we een brede kijk op de ‘wereld van hout’.Via onze eigen importkanalen hebben we dagelijks contact met onze leveranciers in de herkomstgebieden. Het brede pakket van producten importeren wij uit alle werelddelen, zoals Afrika, Zuidoost Azië, Noord- en Zuid Amerika.Alle materialen worden opgeslagen op onze eigen werf, zodat we een hoge mate van flexibiliteit en kwaliteit kunnen waarborgen. Tevens beschikken we over een moderne houtbewerkingafdeling, waar vele soorten profileringen op verzoek kunnen worden gemaakt.

Met het brede assortiment, de hoge diversiteit aan bewerkingsmogelijkheden, de kennis over houtsoorten en de toepassingen is Houthandel van Dam een professionele partner die actief en professioneel met u meedenkt over de te kiezen oplossing en een hoge service levert.

Certificering
Van Dam levert daar waar mogelijk producten met FSC®- of PEFC-certificering. Het aantal producten met een dergelijk certificaat is snel groeiend en betreft inmiddels een groot deel van onze verkopen. Sinds 3 maart 2013 geldt de nieuwe Europese regelgeving mbt het importeren van hout (EUTR: European Union Timber Regulation). Uiteraard zorgen wij ervoor dat de geïmporteerde goederen voldoen aan de gestelde eisen van de Europese Unie. Middels ons Due Dilligence-systeem toetsen wij onze leveranciers aan deze Europese regelgeving.

Spreekt dit bedrijfsprofiel jou aan en wil je graag werken bij Houthandel van Dam? Bekijk dan hieronder de openstaande vacatures en laat snel een reactie achter. Wie weet mogen wij jou snel collega noemen!

Bedrijfsinformatie

6 oktober 2021

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.