Jongeneel

Jongeneel

https://werkenbijjongeneel.nl/ 030-2346347 solliciteren@tabsholland.nl
0 open vacatures

Over dit bedrijf

Wil jij werken bij Jongeneel? Lees dan het bedrijfsprofiel en reageer op één van de openstaande Jongeneel vacatures. Jongeneel is onderdeel van moederorganisatie TABS Holland.

Jongeneel kenmerkt zich door een informele, open cultuur met duidelijke resultaatgerichtheid. Onze medewerkers zijn professioneel en tonen een hoge betrokkenheid bij het bedrijf en de resultaten. Om dit te stimuleren, geven wij onze medewerkers vertrouwen en de ruimte om werkzaamheden naar eigen inzicht uit te voeren. De directie van het bedrijf is gevestigd in Utrecht, bijgestaan door een aantal stafdiensten. Zij zorgen ervoor dat, door middel van duidelijke richtlijnen en een goede ondersteuning, iedere medewerker een topprestatie kan neerzetten.

Tastbaar

Werken bij ons houdt in dat je werkt met een tastbaar product en met een duidelijk doel voor ogen. Onze focus is gericht op groei van de organisatie en groei van het individu. Wij zijn ons bewust van het feit dat zonder de groei van de medewerkers, de groei van de organisatie niet kan plaatsvinden. Wij besteden dan ook veel aandacht aan het afstemmen van de behoeften van de organisatie op de behoeften van de individuele medewerker.

Jongeneel Academy

Onze medewerker is een relatiebeheerder, een teamspeler, heeft een commerciële instelling en bezit een drive om goede resultaten te behalen. Tijdens de sollicitatieprocedure worden deze eigenschappen uiteraard in ogenschouw genomen. Onze medewerkers worden gestimuleerd deze eigenschappen te blijven ontwikkelen. Wij maken veel gebruik van training-on-the-job, maar er is ook een Jongeneel Academy. Deze is opgezet om iedere medewerker, jong en oud, op een gestructureerde manier voldoende proces- en product trainingen aan te kunnen bieden. Het doel van de Academy is dat de kennis en vaardigheden van de medewerkers up-to-date blijven binnen hun vakgebied en dat zij betrokken zijn bij de organisatie. Dit laatste aspect wordt gestimuleerd door de aangeboden opleidingen en trainingen te laten aansluiten bij onze cultuur en zienswijze. Naast de opleidingen en trainingen, bieden wij door de hele organisatie diverse functies met horizontale en verticale doorgroeimogelijkheden. Bij ons kan je in de praktijk de kennis en ervaring opdoen die nodig is om carrière te maken bij Koninklijke Jongeneel.

Bezoek regelmatig onze site ‘werken bij jongeneel’ om je nieuwe toekomstmogelijkheden te verkennen of stuur een open sollicitatie. Mocht je na het lezen van deze informatie nog vragen hebben over werken bij Koninklijke Jongeneel, stuur dan een e-mail naar personeelszaken@jongeneel.nl of bel 030-2346347 .

Direct reageren op één van de openstaande Jongeneel vacatures kan hieronder.

Bedrijfsinformatie

6 oktober 2021

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.