TABS Holland

TABS Holland

https://werkenbijtabsholland.nl/ 075 – 65 36 262 solliciteren@tabsholland.nl
0 open vacatures

Over dit bedrijf

Wil jij werken bij TABS Holland? Bekijk dan het bedrijfsprofiel en solliciteer op één van de openstaande TABS vacatures.

Timber and Building Supplies Holland N.V. (TABS Holland) is een vooraanstaande leverancier van hout en bouwmaterialen op de Nederlandse markt van nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Dankzij de klantgerichte benadering, het complete assortiment en de hoge servicegraad is TABS Holland dé partner voor bouwend Nederland.

TABS Holland N.V. is in 2015 ontstaan na de overname door PontMeyer N.V. van 100% van de aandelen van Deli Building Supplies B.V. van N.V. Deli Maatschappij. De activiteiten van PontMeyer en Deli Building Supplies zijn ondergebracht in een gezamenlijke entiteit met de naam TABS Holland. Het bedrijf behaalde in 2019 een jaaromzet van € 730 miljoen en telt ruim 1.700 medewerkers.

De activiteiten van TABS Holland bestaan uit verschillende bedrijven: de landelijke hout- en bouwmaterialenhandels PontMeyer met 48 vestigingen en Koninklijke Jongeneel met 42 vestigingen, de importeurs/groothandels Heuvelman Hout (twee vestigingen), RET Bouwproducten, Hillegersbergsche Gevelproducten (HgPro), Centrop Houtimport, Trima, Houthandel Van Dam en Astrimex (vier vestigingen).

CULTUUR

Ons oudste bedrijfsonderdeel is in 1797 opgericht, ons jongste bedrijfsonderdeel is van 1946. Ook met onze klanten, leveranciers en medewerkers streven wij naar lange termijn relaties. We hebben elkaar nodig en vanuit wederzijds respect, proactief gedrag, klantgerichtheid en een constructieve, open, gelijkwaardige relatie werken we iedere dag met veel plezier samen.

TABS ACADEMY

TABS Holland heeft één van de meest professionele, complete en gevarieerde opleidingshuizen binnen haar branche. Wij zijn actief in een kennisbranche waar ontwikkelingen zich snel opvolgen, wet- en regelgeving toeneemt en waarbij de behoefte van onze klanten aan professionele businesspartners groeit. Vanuit de gedachten van ‘Boeien & Binden’ is de TABS Academy door ons opgebouwd. Van geaccrediteerde MBO-2 en -4 opleidingen, producttrainingen, persoonlijke coaching in de praktijk, management development tot en met Arbo en Veiligheidstrainingen. Wij geven invulling aan het begrip ‘Een leven lang leren’. Kom jij met ons meegroeien?

Ben jij enthousiast over het werken bij TABS Holland? Reageer dan snel op de TABS vacatures in jouw regio.

Bedrijfsinformatie

6 oktober 2021

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.