Trima Plaatmaterialen

Trima Plaatmaterialen

https://werkenbijtabsholland.nl/ 075 – 65 36 262 solliciteren@tabsholland.nl
0 open vacatures

Over dit bedrijf

Ben jij nieuwsgierig naar het werken bij Trima Plaatmaterialen? Lees dan het bedrijfsprofiiel eens door en raak overtuigd. Trima Plaatmaterialen is onderdeel van moederorganisatie TABS Holland.

Trima is dé plaatmaterialenspecialist met ruim 80 jaar ervaring. Groothandel en grossier met het breedste en diepste assortiment van Nederland op het gebied van houtachtig plaatmateriaal.

Werken bij Trima > Cultuur

Ons oudste bedrijfsonderdeel is in 1797 opgericht, ons jongste bedrijfsonderdeel is van 1946. Ook met onze klanten, leveranciers en medewerkers streven wij naar lange termijn relaties. We hebben elkaar nodig en vanuit wederzijds respect, proactief gedrag, klantgerichtheid en een constructieve, open, gelijkwaardige relatie werken we iedere dag met veel plezier samen.

Tabs Academy

TABS Holland heeft één van de meest professionele, complete en gevarieerde opleidingshuizen binnen haar branche. Wij zijn actief in een kennisbranche waar ontwikkelingen zich snel opvolgen, wet- en regelgeving toeneemt en waarbij de behoefte van onze klanten aan professionele businesspartners groeit. Vanuit de gedachten van ‘Boeien & Binden’ is de TABS Academy door ons opgebouwd. Van geaccrediteerde MBO-2 en -4 opleidingen, producttrainingen, persoonlijke coaching in de praktijk, management development tot en met Arbo en Veiligheidstrainingen. Wij geven invulling aan het begrip ‘Een leven lang leren’. Kom jij met ons meegroeien?

Onboarding

Vanaf je indiensttreding krijg je toegang tot onze onboarding app. Een app waar je informatie kunt vinden over je nieuwe werkgever, onze historie, de bedrijfsonderdelen, onze branche, etc. Je leert nieuwe collega’s kennen, krijgt inzicht in producten en diensten, de werkwijze en onze cultuur.

Maar je kunt ons ook feedback geven over je inwerkprogramma, onze app, je leerbehoefte, etc. Regelmatig krijg je nieuwe informatie en hoe langer je in dienst bent hoe meer kenniscomponenten we toevoegen in het aanbod. De onboarding app loopt ook synchroon met je inwerkprogramma. Je krijgt dus op diverse momenten signalen wanneer je opleidingen dient te volgen.

Bij ons heb je de voordelen van een traditionele, sterke branche en het gemak van de moderne tijd!

Heeft dit bedrijfsprofiel jou overtuigd van het werken bij Trima? Solliciteer dan op één van de openstaande vacatures hieronder.

 

Bedrijfsinformatie

6 oktober 2021

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.