Warmteservice Groep B.V.

Warmteservice Groep B.V.

https://werkenbijwarmteservice.nl/ 088-5600530 solliciteren@warmteservice.nl
0 open vacatures

Over dit bedrijf

Warmteservice is een familiebedrijf met 74 vestigingen door heel Nederland, een pakket-distributiecentrum in Zaandam, klantenservice in Purmerend en een drukbezochte website. Wij leveren een groot assortiment cv-ketels, (design)radiatoren, vloerverwarming, sanitair, dakbedekking, installatiemateriaal en elektra. Vanwege ons uitgebreide assortiment, vaste lage prijzen en professioneel advies weten installatie- en klusbedrijven en handige doe-het-zelvers ons eenvoudig te vinden.

Bij Warmteservice staan we voor elkaar klaar en zijn we bereid om elkaar te helpen. Bij ons kan je jezelf verder ontwikkelen door middel van trainingen die gericht zijn op verkooptechnieken en productkennis. Zo kan je de persoonlijke en deskundige service geven waar Warmteservice voor staat. In een klein team van 2 tot 6 personen run je de vestigingen in een relaxte en informele sfeer.

Lijkt het jou wat om te werken bij Warmteservice? Laat dan snel van je horen via de onderstaande vacatures of via de website van Warmteservice. Zie hiervoor de link bovenaan dit profiel.

Bedrijfsinformatie

5 november 2021

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.