Witmix Bouwmaterialen

Witmix Bouwmaterialen

http://www.witmix-bouwmaterialen.nl/ 0413 266 204 info@witmix.nl
0 open vacatures

Over dit bedrijf

Wil jij werken bij Witmix Bouwmaterialen? Laat je informeren en lees eerst het bedrijfsprofiel voordat je solliciteert.

Witmix Bouwmaterialen is dé leverancier van hoogwaardige materialen en gereedschappen. Ze leveren bouwproducten voor de zakelijke en particuliere bouwer, voor de kleine en grote projecten. Witmix heeft meer dan 15.000 m² aan opslagruimte met een showroom, een winkel en een magazijn. Het assortiment van Witmix Bouwmaterialen bestaat uit alles wat verbindt en bouwt. Van een plug tot een ladder en van een veiligheidsschoen tot een schroefmachine.

Geschiedenis

Ver in de vorige eeuw bedreef familie Witlox een kolenhandel in Uden. In 1968 werd deze handel veranderd in een bouwmaterialenhandel onder de naam Witmix. De naam Witmix is samengesteld uit de naam Witlox en het werkwoord mixen. Met mixen werd het opzakken van bouwproducten bedoeld. De handel groeide en dit leidde tot het verlaten van de locatie vanuit het centrum van Uden naar het huidige meer dan 15.000 m² grote perceel aan de Oude Udenseweg 16 te Uden. 7 grote vrachtwagens verzorgen het dagelijks transport van bouwmaterialen naar de diverse bouwprojecten. Ron Witlox is sinds 2013 de drijvende kracht achter Witmix, samen met zijn team. Ron, geen ondernemende bureautijger, maar chauffeurende ondernemer in bouwmaterialen, samenwerkend met een fijn team van professionals.

In 2014 nam Ron Witlox het bedrijf definitief over, waarmee een nieuwe weg werd ingeslagen. Nieuw elan, maar natuurlijk blijft de vertrouwde service. Witlox is immers trots op de vertrouwensband die zij sinds 1968 met veel klanten, zoals aannemers, zzp’ers, handelaren in bouwmaterialen en particulieren, heeft opgebouwd. Ons team vormt daarbij de basis van het bedrijf. Zij geven Witmix een gezicht richting onze klanten, namelijk een zelfstandig en gezond familiebedrijf waar u terecht kunt voor de bouw, afwerking of renovatie van een compleet huis, van fundering tot en met de dakpannen.

Enthousiast? Dat is mooi! Je kunt solliciteren op de onderstaande vacature(s) en wie weet werk jij straks bij Witmix Bouwmaterialen!

Bedrijfsinformatie

12 oktober 2021

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.