Gamma vacatures

Ben je op zoek naar een baan in een bouwmarkt of groothandel voor de bouw? Wellicht heb je dan ook gekeken naar gamma vacatures. Gamma is namelijk een populaire werkgever onder bouwmarkten in Nederland.

Toch is er ook een stuk meer vindbaar, want er zijn enorm veel werkgevers in Nederland binnen de branche voor bouwmaterialen. Je hebt veel zaken die zich richten op de zakelijke markt, maar ook zaken die net als Gamma bekender zijn onder het algemeen publiek. Het is aan jou om te kijken en vergelijken wat de verschillende werkgevers te bieden hebben en daarop te solliciteren.

Op Bouwmarktvacatures.nl vind je een groot overzicht van ruim 600 vacatures bij bouwmarkten en groothandels door heel Nederland. Kijk eens in ons overzicht van alle vacatures en solliciteer rechtstreeks bij de betreffende werkgever(s). 

Met 166 filialen is Gamma de grootste bouwmarkt in doe-het-zelf land. Om deze reden zie je online regelmatig gamma vacatures voorbij schieten. Het is een partij waar veel mensen direct aan denken omdat ze al zo lang zichtbaar zijn in het straatbeeld. Toch zijn er meer leuke werkgevers vindbaar als je net even wat verder kijkt .

Denk bijvoorbeeld eens aan Hornbach, Praxis, Karwei, Kwantum en meer bekende namen. Maar ook de meer onbekende namen spelen een grote rol. Dat zijn vooral bedrijven die zich richten op het zakelijk publiek: de bouwbedrijven, elektriciens, loodgieters en meer. Zij zijn een stuk minder zichtbaar, omdat je er als consument niet zo snel over vloer komt. Toch hebben zij net als gamma veel openstaande vacatures en zijn ze doorlopend op zoek naar enthousiast personeel.

De grootste namen die zich richten op de zakelijke markt zijn TABS Holland, Bouwmaat en DSG (De Stiho Groep).Tabs Holland is een organisatie die bestaat uit 12 formules, al zijn ze vooral bekend onder de namen PontMeyer en Jongeneel. Bouwmaat is met 49 vestigingen ook een grote speler in de wereld van groothandels voor bouwmaterialen. DSG is vooral bekend van de formule Stiho en heeft in totaal bijna 60 filialen in beheer. 

Zo zie je dat er naast de bekende namen ook veel andere werkgevers zijn die ook veel vacatures open hebben staan. Vergelijk alle verschillende banen eens met elkaar en kijk eens goed wat elke werkgever te bieden heeft. Wie weet ga je voor de gamma vacatures of wellicht toch voor de vacatures van een andere werkgever. Welke keuze je ook maakt, zorg ervoor dat je de keuze maakt op basis van een goed vergelijk.

Wil je een compleet overzicht van alle werkgevers bekijken? Lees dan ons artikel “Overzicht van werkgevers".

Ben je op zoek naar meer informatie over wat je kunt verdienen in een bouwmarkt? Lees dan ons artikel “Salaris in een bouwmarkt of groothandel".

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.