Over ons

Vind bij ons jouw nieuwe baan!

Het vinden en verbinden van verkopers, kassa medewerkers, logistieke krachten, winkelmanagement en meer… Bouwmarktvacatures is het trotse zusje van Optiekvacatures.nl , Audiovacatures.nl , Tweewielervacatures.nl, Deliveryjobs.nl, Handhavingvacatures.nl en valt onder de groep Vacature Collectief. Bij ons kun je vacatures plaatsen voor meerdere niches.

Vinden en verbinden

Bouwmarktvacatures.nl komt voort uit de voorliefde van het verbinden van mensen. Door onze ruime ervaring in de wereld van recruitment te combineren met onze ervaring en kennis binnen de bouwmarkt / bouw groothandel / Doe-het-zelf branche, wisten wij dat dit mooie vakgebied een centraal punt mist waar men puur en alleen bouwmarkt vacatures kan vinden. Er zijn natuurlijk enorm veel andere partijen waar men vacatures kan plaatsen, maar daar vervaagd men al snel tussen de honderden vacatures die helemaal niks te maken hebben met een bouwmarkt of groothandel voor de bouw.

Alle soorten banen

Bouwmarktvacatures.nl is dé vacaturebank voor bouwmarkt en Doe-het-zelf Nederland. Wij willen het vinden of plaatsen van een vacature toegankelijk en laagdrempelig maken voor iedereen en hopen hiermee de verbindende factor te zijn tussen deze partijen. Op onze website vind je banen op allerlei niveaus en in verschillende vakgebieden. Of je nu een starter bent of ervaren in het vak; je vindt alle vacatures op onze site, zolang het maar met een bouwmarkt of bouw groothandel te maken heeft.

Onze diensten

 • Plaats een vacature

  Uw vacature staat 60 dagen online op onze website en wordt geplaatst op onze social media kanalen.
 • Plaats een spotlight vacature

  Uw vacature staat 60 dagen online én bovenaan de relevante zoekresultaten op onze website. Uiteraard wordt de vacature ook geplaatst op onze social media kanalen.
 • Vacature tekst schrijven

  Uw vacature op maat en zoekmachine vriendelijk geschreven, zodat uw deze goed vindbaar is. Aantrekkelijk, opvallend en geschreven naar uw doelgroep.
 • Banner plaatsen

  Banner op onze website met verwijzing naar uw eigen website of een andere link naar keuze.
 • Online campagne

  In overleg en naar behoefte stellen wij een Social media en/of Google campagne op om uw vacatures nog beter onder de aandacht te brengen van uw doelgroep.
 • Maatwerk pakket

  Op uw verzoek stellen wij een maatwerk pakket samen uit diverse mogelijkheden. Denk hierbij aan alle voorgenoemde opties, maar ook uit onbeperkt vacatures plaatsen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.