Centrop Houtimport

Centrop Houtimport

https://werkenbijtabsholland.nl/ 075 – 65 36 262 solliciteren@tabsholland.nl
1 open vacature

Over dit bedrijf

Wil jij werken bij Centrop Houtimport? Bekijk het bedrijfsprofiel en de openstaande Centrop vacatures. Misschien werk jij binnenkort wel bij ons! Centrop Houtimport is onderdeel van moederorganisatie TABS Holland.

Centrop Houtimport is één van de grootste naaldhoutimporteurs van Nederland. Via onze inkoopkanalen in Scandinavië, Rusland en Oost- en Midden-Europa leveren wij aan houthandels, bouwmaterialenhandels en de houtverwerkende industrie. Wij voeren een groot assortiment van zowel vuren als douglas, qua afmetingen en kwaliteit. Bewerkingen kunnen wij ook voor u verzorgen, zoals op maat zagen, schaven, korten en sorteren. Al het hout is voorzien van het FSC® of het PEFC™ keurmerk voor verantwoord bosbeheer.

Werken bij Centrop > TABS Academy

TABS Holland heeft één van de meest professionele, complete en gevarieerde opleidingshuizen binnen haar branche. Wij zijn actief in een kennisbranche waar ontwikkelingen zich snel opvolgen, wet- en regelgeving toeneemt en waarbij de behoefte van onze klanten aan professionele businesspartners groeit. Vanuit de gedachten van ‘Boeien & Binden’ is de TABS Academy door ons opgebouwd. Van geaccrediteerde MBO-2 en -4 opleidingen, producttrainingen, persoonlijke coaching in de praktijk, management development tot en met Arbo en Veiligheidstrainingen. Wij geven invulling aan het begrip ‘Een leven lang leren’. Kom jij met ons meegroeien?

De TABS Academy is een leeromgeving waarin we leervormen combineren om samen met jou tot een maximaal resultaat te komen. En waarbij leren en ontwikkelen ook leuk en uitdagend blijft. Basiskennis kun je meestal op je werkplek (vanaf je computer) volgen. Dit bieden we je aan door middel van de interactieve leervorm e-Learning.

Door graphics, teksten, video’s en opdrachten ben je actief met de lesstof bezig.

Bij veel onderwerpen kun je je na de e-Learning verder verdiepen door het volgen van fysieke trainingen en/of workshops in één van onze trainingsruimtes. We hebben zowel externe docenten als eigen trainers. TABS Holland geeft invulling aan jouw persoonlijke groei..

Denk je dat werken bij Centrop echt iets voor jou is? Laat dan snel jouw sollicitatie achter op één van de Centrop vacatures.

Bedrijfsinformatie

1
6 oktober 2021

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.