Bouw vacatures

Werk je momenteel in de bouw, maar ben je toe aan iets anders dan bouw vacatures? Wellicht is werken in een bouwmarkt of groothandel voor de bouw iets voor jou?

Op Bouwmarkt Vacatures vind je verschillende mooie banen bij bouwmarkten en groothandels door heel Nederland. Je kunt hierdoor jouw ervaring uit de bouw mooi inzetten, zonder dat je erg zwaar werk doet. Je kunt in verschillende functies aan de slag. 

Wil je direct naar het overzicht van alle vacatures? Klik dan op onderstaande knop.

Verschillende soorten banen

Wellicht heb je gewerkt als timmerman, loodgieter, dakdekker of elektricien. Dat betekent dat je een bulk aan kennis hebt die handig te gebruiken is bij een bouwmarkt of groothandel. Je kunt dan terecht in verschillende functies. Het zijn altijd technische functies, maar de ene functie is meer gericht op advies en verkoop dan de andere functie. Soms is puur technische kennis al handig en kan je daarmee aan de slag. Het kan ook zijn dat je wat bijscholing nodig hebt om ervoor te zorgen dat je de juiste vaardigheden ontwikkelt. 

Functies waar je aan kunt denken in een bouwmarkt of groothandel:

Commercieel Medewerker binnendienst 
Verkoper balie
Accountmanager
Backoffice medewerker
Werkvoorbereider
Adviseur
Monteur
Medewerker Techniek

Bekijk hieronder de verschillende functie categorieën. Klik erop te filteren naar het overzicht van jouw openstaande categorie.

Verschillende soorten werkgevers

In een bouwmarkt werken kan op veel verschillende afdelingen. Allereerst hangt het er vanaf of je werkt voor een bouwmarkt die zich richt op alleen particulieren of dat je werkt voor een bouwmarkt die zich richt op de zakelijke markt. Deze worden ook wel bouw groothandels of technische groothandels genoemd. 

Bij een zakelijk georiënteerde bouwmarkt kun je niet zomaar terecht als consument. Deze groothandels zijn juist bedoeld voor zakelijke klanten zoals een aannemer, timmerman, elektricien, loodgieter, enzovoorts. Je koopt er meestal op rekening waardoor een kassa soms overbodig is.

Bij een particulier georiënteerde bouwmarkt kan je altijd terecht als consument. Dit kan jouw bouwmarkt om de hoek zijn of een grote bouwmarkt met een meer regionale functie. 

Wat heeft jouw voorkeur? In een zakelijk bouwmarkt werken? Of liever voor een particuliere?  

Deze werkgevers zijn op zoek naar jou!

Alle vacatures 

Heb je niet direct gevonden wat je zocht? Bekijk dan ons overzicht met alle vacatures.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.