Werk bouwmarkt

Werk bouwmarkt gezocht of vacature bouwmarkt zijn termen die wij regelmatig op internet voorbij zien komen. Logisch ook, want er zijn enorm veel vacatures in bouwmarkten te vinden. Vooral in 2020 en 2021 wordt er enorm veel geld uitgegeven aan doe-het-zelf klussen. Hiernaast zijn verbouwingen aan huis en nieuwbouw van huizen ook booming. De branche heeft hier een enorme boost van gekregen en de omzetten groeien enorm! Nederland klust steeds vaker en daardoor groeien bestaande bouwmarkten in hun personeel. Maar ook worden er veel nieuwe bouwmarkten en groothandels geopend op interessante locaties door Nederland.

Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging? Bekijk dan de verschillende functiecategorieën hieronder en klik door op de categorie van jouw keuze. Hierachter vind je alle relevante vacatures en natuurlijk kun je ook verder filteren op de gewenste regio.   

Werk bouwmarkt: alle vacatures 

Bij Bouwmarktvacatures vind je werk bouwmarkt en  vacatures bij bouw/technische groothandels. Zolang het maar te maken heeft met de branche waar bouwmaterialen worden verkocht aan particulieren of zakelijke klanten. Andere vacatures zoals in de IT, financiën, HR of dergelijke zal je bij ons niet vinden. Dat komt omdat wij een echte niche vacaturebank zijn.

De verschillende vacatures die je bij ons vindt zijn:

– Commercieel medewerker
– Accountmanager
– Verkoper bouwmarkt
– Magazijnmedewerker
– Logistiek medewerker
– BBL verkoper
– Bouwmarktmanager
– Vestigingsmanager
– Kassa en balie medewerker

Wil je niet selecteren op een functiegroep, maar liever direct naar alle vacatures? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt dan zelf filteren op alle vacatures, functiegroepen, trefwoorden en regio’s. Wij wensen je veel succes met solliciteren en hopen dat je snel een leuke, nieuwe baan vindt via Bouwmarktvacatures.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.