Vacature groothandel

Ben jij op zoek naar een vacature groothandel? Dan zit je goed bij Bouwmarkt Vacatures!

Wij hebben allerlei soorten banen die je terug vindt in een (technische) groothandel, bouwmarkt of houthandel. Van de bekende bedrijven voor consumenten tot de bedrijven die achter de schermen bezig zijn en bijvoorbeeld alleen aan de bouw leveren.

Op Bouwmarkt Vacatures verzamelen wij zoveel mogelijk vacatures waar je direct op kunt solliciteren.

Voor iedereen een baan

Elk bedrijf is anders ingericht en daardoor zie je dat er veel verschillende soorten functies zijn binnen een groothandel. Veel vacatures die je bij ons tegen komt zijn banen voor verkopers of commercieel medewerker binnendienst. Hiernaast heb je natuurlijk ook de buitendienst ofwel accountmanager functies. Ook jouw vacature groothandel is natuurlijk beschikbaar. Misschien is dat een logistieke baan of juist een baan achter de balie of kassa. Via onderstaande categorieën kun je direct klikken op jouw type baan en de actuele vacatures bekijken.

Alle vacatures groothandel

De meeste grote werkgevers zijn aangesloten bij Bouwmarkt Vacatures. Toch kan het natuurlijk zijn dat je niet direct vindt waar je naar op zoek bent. In dat geval adviseren wij je om binnenkort weer even te kijken. Elke dag verandert het aanbod aan vacatures en worden er nieuwe advertenties geplaatst.

Wil je direct kijken en zelf zoeken tussen alle vacatures? Bekijk dan het ons totaalaanbod in het overzicht met alle groothandel vacatures. 

Solliciteren op een vacature groothandel?

Als je op een vacature solliciteert via Bouwmarkt Vacatures, dan komt jouw sollicitatie rechtstreeks binnen bij de betreffende werkgever. Je mag er dan ook vanuit gaan dat je binnen enkele dagen een reactie ontvangt vanuit de werkgever. Krijg je deze niet binnen? Neem dan altijd even contact op om te zien of jouw sollicitatie goed is aangekomen. Heb je nog wat tips nodig voordat je solliciteert? Klik dan hier.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.