Bouwmarkt werken

Wil jij in een bouwmarkt werken? Of wil je liever aan de zakelijke kant in een bouw groothandel aan de slag? Op Bouwmarkt Vacatures vind je alle banen in jouw regio. Bekijk ons overzicht en solliciteer snel!

Verschillende soorten werkgevers

In een bouwmarkt werken kan op veel verschillende afdelingen. Allereerst hangt het er vanaf of je werkt voor een bouwmarkt die zich richt op alleen particulieren of dat je werkt voor een bouwmarkt die zich richt op de zakelijke markt. Deze worden ook wel bouw groothandels of technische groothandels genoemd. 

Bij een zakelijk georiënteerde bouwmarkt kun je niet zomaar terecht als consument. Deze groothandels zijn juist bedoeld voor zakelijke klanten zoals een aannemer, timmerman, elektricien, loodgieter, enzovoorts. Je koopt er meestal op rekening waardoor een kassa soms overbodig is.

Bij een particulier georiënteerde bouwmarkt kan je altijd terecht als consument. Dit kan jouw bouwmarkt om de hoek zijn of een grote bouwmarkt met een meer regionale functie. 

Wat heeft jouw voorkeur? In een zakelijk bouwmarkt werken? Of liever voor een particuliere?  

Deze werkgevers zijn op zoek naar jou!

Verschillende soorten banen

Afhankelijk van de bouwmarkt waar je komt te werken heb je verschillende afdelingen. Denk daarbij aan afdelingen voor de schermen, maar ook afdeling die meer achter de schermen zijn. Dit zijn bijvoorbeeld:

Kassa 
Informatie balie
Verkoop
Bedrijfsleiding
Administratie
HR
Logistiek
Beveiliging

Zoals je leest zijn er veel verschillende afdelingen waar je in een bouwmarkt werken kan. Soms heb je ervaring nodig in de branche, maar soms is ervaring in je vakgebied al voldoende. In sommige gevallen heb je helemaal geen specifieke ervaring nodig. Dat maakt het al snel makkelijk om te solliciteren. 

Bekijk hieronder de verschillende functie categorieen. Klik erop te filteren naar het overzicht van jouw openstaande categorie.

Alle vacatures 

Heb je niet direct gevonden wat je zocht? Bekijk dan ons overzicht met alle vacatures.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.