Vacature houthandel

Zoek jij een nieuwe baan?

Bij Bouwmarkt Vacatures vind je ook jouw vacature houthandel terug! Wij werken voor veel verschillende houthandels of groothandels van bouwmaterialen in Nederland. Deze werkgevers plaatsen hun vacatures op onze site en als je solliciteert komt jouw reactie direct binnen bij deze werkgever. Je hebt dus nooit te maken met een tussenpersoon van een uitzend of wervingsbureau.

Bij een houthandel heb je vaak veel verschillende vacatures. Denk daarbij aan een rol als accountmanager of verkoopmedewerker, waarbij jij je richt op de klant van de houthandel. Hiernaast heb je ook regelmatig logistieke, technische of administratieve functies beschikbaar. Afhankelijk van jouw achtergrond of vakgebied kun je daar op solliciteren.

De verschillende banen op onze site zijn verspreid door heel Nederland. Je kunt hier eenvoudig op filteren door jouw regio aan te vinken, zodat je alleen de voor jou relevante functies ziet. 

Zoals je kunt lezen kun je eenvoudig reageren op een vacature houthandel via Bouwmarkt Vacatures. Maar ook als je iets anders wilt dan werken in een houthandel zijn er voldoende opties. Denk daarbij aan een brede groothandel voor alle bouwmaterialen of misschien een bouwmarkt gericht op consumenten.

In onderstaand overzicht vind je de meest recente vacatures die zijn geplaatst op onze website. Misschien zit jouw baan hier wel tussen!

Alle vacatures en jouw vacature houthandel

Heb je tussen de laatste vacatures niet direct gevonden wat je zocht? Bekijk dan het overzicht met alle vacatures houthandel of groothandel door te klikken op onderstaande button.

Verschillende werkgevers

Ben je nieuwsgierig welke bedrijven er allemaal op zoek zijn naar personeel? Bekijk dan de pagina bedrijfsprofielen. Op deze pagina kun je meer lezen over de verschillende bedrijven en hun achtergrond. Soms hebben ze ook nog een leuk filmpje van de werkvloer toegevoegd, zodat je kunt zien waar je terecht komt. Onder het bedrijfsprofiel vind je ook altijd een overzicht van de laatste vacatures. Nieuwsgierig? Ga dan snel even kijken…

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.