Hout vacatures

Ben je op zoek naar hout vacatures of andere banen waar je werkt met bouwmaterialen? Dan zit je goed bij Bouwmarkt Vacatures!  

Wij hebben veel mooie vacatures bij houthandels, groothandels en bouwmarkten. Je komt daar vaak in aanraking met hout-en bouwmaterialen. Soms kun je zelfs gespecialiseerd raken in werken met hout of andere bouwmaterialen. 

Wellicht heb je al ervaring als timmerman of bij een houthandel. Dan kun je kijken naar vergelijkbare banen of solliciteren op een baan waarin je kunt doorgroeien naar een andere functie. 

Wil je direct naar het overzicht van alle vacatures? Klik dan op onderstaande knop.

Verschillende hout vacatures en meer

Heb je al met houten producten gewerkt? Of ben je nieuw in de branche en wil je je gaan specialiseren? Wat jouw achtergrond ook is; hout is een mooie product en je kunt er verschillende mooie banen in vinden. Je kunt verschillende junior functies vinden, maar ook functies voor ervaren krachten. Of je gaat voor een wisseling van baan. Bijvoorbeeld van timmerman naar adviseur of verkoper balie. Voor iedereen is er wat te vinden. 

Functies die wij vaak op de site hebben staan zijn:

Commercieel Medewerker binnendienst 
Verkoper balie
Accountmanager
Backoffice medewerker
Werkvoorbereider
Adviseur
Monteur
Medewerker Techniek

Bekijk hieronder de verschillende functie categorieën. Klik erop te filteren naar het overzicht van jouw openstaande categorie.

Verschillende soorten werkgevers

In een bouwmarkt werken kan op veel verschillende afdelingen. Allereerst hangt het er vanaf of je werkt voor een bouwmarkt die zich richt op alleen particulieren of dat je werkt voor een bouwmarkt die zich richt op de zakelijke markt. Deze worden ook wel bouw groothandels of technische groothandels genoemd. 

Bij een zakelijk georiënteerde bouwmarkt kun je niet zomaar terecht als consument. Deze groothandels zijn juist bedoeld voor zakelijke klanten zoals een aannemer, timmerman, elektricien, loodgieter, enzovoorts. Je koopt er meestal op rekening waardoor een kassa soms overbodig is.

Bij een particulier georiënteerde bouwmarkt kan je altijd terecht als consument. Dit kan jouw bouwmarkt om de hoek zijn of een grote bouwmarkt met een meer regionale functie. 

Wat heeft jouw voorkeur? In een zakelijk bouwmarkt werken? Of liever voor een particuliere?  

Deze werkgevers zijn op zoek naar jou!

Alle vacatures 

Heb je niet direct gevonden wat je zocht? Bekijk dan ons overzicht met alle vacatures.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.