Vacature technische groothandel

Op zoek naar een nieuwe baan?

Zoek jij een vacature technische groothandel? Banen bij een technische groothandel heb je in alle soorten en maten. Allereerst hangt er natuurlijk vanaf in wat voor soort bedrijf je kan en wil werken. Er zijn zoveel soorten technische groothandels in Nederland dat er altijd wel een baan te vinden is. Denk bijvoorbeeld aan de volgende richtingen die je op kunt gaan: elektrotechniek, badkamer en sanitair, verf, vloeren en tegels, keukens, ijzerwaren, hout, overige bouwstoffen, ramen/deuren/kozijnen. Hiernaast zijn er nog zoveel andere categorieën te bedenken.

Het is leuk om lang in één type groothandel te werken en dat heeft als voordeel dat je in de diepte veel kunt leren van een product of productcategorie. Maar  misschien is ook wel eens leuk om te wisselen zodat je weer met een heel ander assortiment komt te werken en daardoor in de breedte van je vakgebied gaat leren. 

Als je weet in waar je zou willen werken, dan komt de volgende keuze: in welke soort functie wil je komen te werken? Afhankelijk van de werkgever wordt een baan soms wel anders benoemd. Een goed voorbeeld is de baan van verkoopmedewerker. Soms heet deze commercieel medewerker, maar vaak kom je deze ook tegen als balie medewerker of verkoper binnendienst. 

Op Bouwmarkt Vacatures wordt elke vacature technische groothandel in een vacature categorie geplaatst, zodat je altijd in jouw categorie en vervolgens per regio kunt zoeken. Dit maakt het makkelijk om de juiste baan te vinden en hier op te solliciteren. 

Bekijk hieronder eens de meest recente en/of vacatures in de spotlight.  

Alle vacatures en jouw vacature technische groothandel

Heb je niet direct gevonden wat je zocht? Bekijk dan het overzicht met alle vacatures. Wij hebben zoveel banen beschikbaar dat jouw vacature technische groothandel er vast ook tussen staat. Je kunt eenvoudig naar alle vacatures door te klikken op onderstaande button. 

Welke keuze maak jij?

Heb jij een duidelijke voorkeur voor een technische groothandel? Of maakt het jou niet perse uit waar je werkt en sta je ook open voor een bouwmarkt gericht op particulieren? Voor iedereen is deze keuze anders, maar wil je je eerst goed informeren over de verschillen? Lees dan ons artikel: Zakelijke of particuliere bouwmarkt/groothandel. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.