Vacature bouwmarkt medewerker

Functie van bouwmarkt medewerker

Als bouwmarkt medewerker ben jij aanwezig voor de klanten van de bouwmarkt of bouw groothandel. Maar waar solliciteer je nu precies op bij een vacature bouwmarkt medewerker?

Bouwmarkt medewerkers zijn er in alle soorten en maten. Je bent meestal allround inzetbaar en het eerste gezicht voor de klant. Je kunt jezelf ook wel commercieel medewerker noemen, of balie medewerker. In sommige bouwmarkten of groothandels ben je inzetbaar op alle verkoop afdelingen en bij andere bedrijven weer op een specifieke afdeling. Alles hangt samen met de grootte van de bouwmarkt of groothandel.

Jouw eerste doel is om klanten te helpen met hun klusvraag. Bij een doe-het-zelf winkel ben je meer bezig met de klusvraag en meedenken met de klant. Denk dan aan vragen over welk verfproduct je het best kunt gebruiken tot vragen over hoe je een tuinhuis bouwt en wat je daarvoor nodig hebt. Bij een groothandel weet een klant vaak wel wat hij/zij nodig heeft, maar denk je weer mee op een andere manier door de klant te ontzorgen door een mooie offerte te maken voor een grote bestelling of een nieuw product te adviseren die perfect past bij de klus van de klant. 

Administratief ben je natuurlijk ook bezig. Bijvoorbeeld door binnenkomende goederen te verwerken of bestellingen te plaatsen. Vergeet hiernaast niet jouw calculatie en offerte voor een de verschillende klanten.

Zoals je kunt lezen is de vacature bouwmarkt medewerker echt een interessante om op te solliciteren! Ben je al verder in jouw carrière? Bekijk dan andere vacatures zoals teamleider verkoop of (assistent) bouwmarktmanager.

In onderstaand overzicht vind je de meest recente vacatures die zijn geplaatst op onze website. Misschien zit jouw baan hier wel tussen!

Alle vacatures

Heb je niet direct gevonden wat je zocht? Bekijk dan het overzicht met alle vacatures voor bouwmarkt medewerker door te klikken op onderstaande button.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.