Vacature bouwmarkt Rotterdam

Rotterdam wordt al sinds de jaren 50 de werkstad genoemd. Dit komt oorspronkelijk door de periode van wederopbouw na de tweede wereldoorlog. De stad lag flink in puin en er moest heel wat gebouwd, verbouwd of opgekapt worden. Ook toen al zag je regelmatig een vacature bouwmarkt Rotterdam.

Na al die jaren wordt er nog steeds veel geklust in deze mooie werkstad. Op moment van dit schrijven zijn er alleen al 42 nieuwbouw projecten waar wordt gewerkt in Rotterdam. Hiernaast zijn er 328.283 huishoudens waar ook regelmatig wordt geklust door de doe-het-zelver of de vakman. 

Al dat geklus betekent ook veel bouwmarkt vacatures in Rotterdam. Bekijk hieronder de meest recente banen en de banen in de spotlight:

Vacature bouwmarkt of (technische) groothandel?

In Rotterdam heb je tientallen bouwmarkten en (technische) groothandels. Het gemiddelde bedrijf heeft zo’n 25 tot 30 personen in dienst en afhankelijk van grootte loopt dit op tot wel 150 personen! Dat betekent dat je regelmatig een vacature bouwmarkt Rotterdam tegenkomt.

Werk jij nu in de branche, dan weet je het verschil prima tussen de zakelijke markt en de particuliere markt. Je zou voor de afwisseling eens kunnen proberen om te wisselen van type bedrijf, zodat je weet hoe is het om te werken bij de één en bij de ander.

Ben je nieuw in deze mooie branche en heb je interesse om te werken bij een groothandel of bouwmarkt, zorg dan goed dat je de verschillen goed leert kennen. Dat kun je doen door beide soort bedrijven te bezoeken of te solliciteren op een vacature bouwmarkt Rotterdam of bij een (technische) groothandel. Als je op gesprek mag bij beide type bedrijven kun je ze de hemd van het lijf vragen en kijken waar jouw voorkeur ligt.

Klik op de button hieronder om het complete vacatureoverzicht te bekijken. Daar vind je alle type bedrijven en de vacatures die zij open hebben staan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.