Vacature bouwmarkt Utrecht

Wil jij werken in ons mooie stadsie en ben je op zoek naar een vacature bouwmarkt Utrecht? Welkom bij Bouwmarktvacatures! 

Wij zijn de specialist in alle vacatures bij een bouwmarkt, bouw groothandel of technische groothandel. Je vindt bij ons verschillende vacatures bij meerdere mooie werkgevers van groot naar klein. 

Weet jij al precies wat je zoekt en wil je direct de meest recente vacatures bekijken? Kijk dan in het overzicht hieronder en klik op de vacature bouwmarkt Utrecht van jouw voorkeur.

Vacature bouwmarkt

Weet jij nog niet zo goed wat voor werk je wil doen? Bekijk dan de mogelijkheden die er zijn om te solliciteren op een vacature bouwmarkt Utrecht.

Verkoop
Als je wil werken in de verkoop, dan kom je terecht in banen als bouwmarktmedewerker, verkoopmedewerker, commercieel medewerker of accountmanager. Veel verschillende namen, maar uiteindelijk allemaal verschillend per type bedrijf. Lees goed wat het werk inhoudt per vacature en per bedrijf en solliciteer op de vacature van jouw voorkeur.

Logistiek
Wil je werken in de logistiek, dan zijn er ook verschillende smaken. Je kunt terecht in het magazijn voor inkomende of uitgaande goederen, als planner en vakkenvuller. In deze functie groep zit er ook veel verschil in wat je doet per bedrijf. 

Winkelmanagement
Afhankelijk van het type winkel waar je werk, ben je eindverantwoordelijk voor de groep medewerkers van jouw filiaal. Je begint vaak als assistent manager en groeit door tot volwaardig manager. In de grotere filialen heb je ook nog managers per afdeling. Denk daarbij aan een manager voor de kassa/balie groep, een manager voor de logistiek en een manager voor een aantal commerciële afdelingen. Waar ligt jouw uitdaging en waar ben jij aan toe? Bekijk goed de verschillen en solliciteer vervolgens op jouw baan.

Kassa en Balie
Ben jij graag onder de mensen en heb je service hoog in het vaandel staan? Dan is de kassa en balie afdeling echt iets voor jou. Je bent vaak het eerste of laatste gezicht wat een klant ziet in de winkel. Je kunt fulltime en parttime aan de slag, maar ook nog weleens als oproepkracht werken. 

Ben je er helemaal uit wat je wilt? Bekijk dan ons overzicht met alle vacatures en filter naar de baan van jouw keuze.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.