Nieuws

Bij Bouwmarktvacatures helpen wij u graag met de verschillende vraagstukken die kunnen ontstaan rondom personeel. In verschillende artikelen bespreken wij actuele thema's rondom de arbeidsmarkt algemeen en gericht op de branche.

Recruitment voor werkgevers

Ben je op zoek naar nieuwe collega’s voor jouw bedrijf? Of werk je op een HR/recruitment afdeling en ben je verantwoordelijk voor de werving voor meerdere filialen? Weet je al waar je moet beginnen? Top! Weet je dat nog niet? Bekijk dan ons filmpje met de uitleg: recruitment voor werkgevers.

Recruitment voor werkgevers is een basis-uitleg van hoe recruitment in zijn werk gaat. Wat je zelf kunt doen en wat je aan tools kunt inzetten bij derde partijen. Wil je verder de diepte in? Dat kan natuurlijk ook! Bij Bouwmarkt Vacatures is alle kennis in huis om als sparringpartner met jou samen te werken. Deels vanuit branche-relevante kennis en deels vanuit een breder recruitment perspectief.

Heb je vragen naar aanleiding van het filmpje recruitment voor werkgevers? Neem dan contact met ons op via 085 130 0497  of info@bouwmarktvacatures.nl Wil je liever direct een advertentie plaatsen op onze website en Bouwmarkt Vacatures inzetten als onderdeel van de werving? Klik dan hier om een vacature te plaatsen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.