Nieuws

Bij Bouwmarktvacatures helpen wij u graag met de verschillende vraagstukken die kunnen ontstaan rondom personeel. In verschillende artikelen bespreken wij actuele thema's rondom de arbeidsmarkt algemeen en gericht op de branche.
overzicht van werkgevers

Overzicht van werkgevers

Er zijn in Nederland veel verschillende werkgevers in de wereld van bouwmarkten, groothandels, verhuurders en aanverwante bedrijven. De branche is enorm en groeit de laatste jaren flink. Als je aan de gemiddelde Nederlander vraagt welke bouwmarkten zij kennen, dan komen vooral Hornbach, Gamma, Karwei en Praxis naar voren. Toch zijn er een stuk meer bedrijven en bij elk van deze bedrijven zijn er veel openstaande vacatures te vinden! Bekijk hier het overzicht van werkgevers in de wereld van bouwmarkten, bouwcentra, groothandels, houthandels en verhuurders.

Voor het overzicht is het handig om een onderscheid te maken tussen winkels die bezocht kunnen worden door particulieren en bedrijven die vooral bezocht worden door de zakelijke klant. Vooral omdat er veel verschillen zijn tussen een zakelijke groothandel en particuliere bouwmarkt. Hiernaast is het belangrijk om aan te geven dat wij niet iedere partij op hebben genomen in onze lijst. Er zijn door Nederland zoveel verschillende bouwmarkten en groothandels te vinden dat we een selectie hebben gemaakt van de grootste / bekendste partijen. Mocht je jouw bedrijf missen in het overzicht? Stuur dan even een mailtje aan info@bouwmarktvacatures.nl .

Bouwmarkten en bouwcentra

In onderstaand alfabetisch overzicht van werkgevers vind je bouwmarkten en bouwcentra die vooral bekend zijn binnen de particuliere markt. Al richten sommige bedrijven zich tegenwoordig ook op de zakelijke markt en bezitten daar een zeker marktaandeel in.

BAUHAUSBouwhofBouwprofiDe VoordeelmarktEnorm
GaderoGammaGereedschapcentrumGroenen Bouwen en WonenHornbach
HuboInterchaletKarweiKluswijsKwantum
MultimateNijhoff BaarnPraxisProfnormProvak

Groothandels, houthandels en verhuurders

Onderstaand overzicht van werkgevers richten zich vooral op de zakelijke klant: bouwbedrijven in alle soorten en maten. Al zie je tegenwoordig ook dat de particuliere klant vaker welkom is bij deze bedrijven.

AstrimexBaars & BloemhoffBoelsBMNBouwcenter
BouwmaatCentrop HoutimportDe Jager en TolhoekDestilDSG
GalvanoGroenhartHiltiHeuvelman HoutHouthandel van Dam
Houthandel van GelderHuisman BouwmaterialenIseroJongeneelKoninklijke Dekker
MastermateOosterbergPolvoPontMeyerProbin
Raab KarcherRET BouwproductenRexelSleiderinkStiho
TABS HollandTechnische UnieTegelgroep NederlandToolstationTrima Plaatmaterialen
QoqonVan Keulen Hout-en BouwmaterialenVerdouwWarmteserviceWildkamp
Witmix BouwmaterialenWürthZinkunie

Gevonden wat je zocht?

Wij hopen dat dit overzicht van werkgevers je de ruimte geeft om goed te kunnen oriënteren welke mogelijkheden er allemaal zijn. Op onze website hebben wij ruim 600 actuele vacatures staan van deze werkgevers waar je eenvoudig op kunt solliciteren. Wil je eerst weten hoe jouw salaris zicht verhoud tot de rest van de branche? Lees dan ons artikel over salarissen in de bouwmarkt of groothandel.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures en relevant nieuws.